Verhuur

Individueel of groepen

Onze verhuur locatie zit in Schoorl op de Paardemarkt 45 in het bruisende hart van het mountainbiken

Huur per persoon

Mountainbike huren op verschillende locaties rond het parcours van Schoorl

 € 25,- per dag(deel)

Huur groepen

Huur mountainbikes voor je groep of evenement op elke locatie in Nederland. Incl. helmen en gevulde bidons,   (40/50 bikes).

Wat doen wij

Wij zorgen voor een  goed onderhouden bike met de juiste maat incl. helm en gevulde bidon Op sommige dagen kunnen wij de MTB ook langsbrengen.  Dit doen wij op verschillende locaties rond het parcours van Schoorl. Voor grotere aantallen op andere locaties binnen Nederland.

Onze Bikes

Onze moderne mountainbikes zijn er in 5 verschillende maten zodat er altijd eentje is die bij je past. Dit bevordert de rij-eigenschappen en maakt je “ride” des te leuker. De fietsen zijn goed onderhouden en zeer geschikt voor de onverharde paden in bossen, duinen en parken. Je zal altijd met een veilige helm en gevulde bidon op pad gestuurd worden met daarbij uitleg over je mountainbike en het gebied waarin je gaat rijden.

Hoe werkt het.

Bel, mail of via de site

Via bellen, mailen of reserveren via de site kun je een bike huren waarbij we graag willen weten: waar en wanneer je de fiets wilt huren en voor hoe lang. Ook willen we de lichaamslengte(s) weten voor de juiste maat fiets. De huurprijs is € 25,- euro per dag en weekend dagdeel. Voor groepen moet er een prijs worden aangevraagd i.v.m. met beschikbaarheid, aantal en locatie.

Voor uw evenement

Wanneer u voor uw evenement een aantal fietsen nodig heeft kunnen wij dit voor u organiseren. Wij kunnen u helpen met het zorgen voor de juiste fiets bij de juiste persoon met betrekking tot de maat.  Ook kunnen we met onze tent en handige fiets rekken bij dragen aan leuke uitstraling van uw evenement.  .

Levering

Wij komen de mountainbikes als het mogelijk is bij je afleveren op de afgesproken locatie en halen deze desgewenst daar ook weer op. Dit geldt ook voor groepen. U kunt de huurprijs vooraf betalen maar er kan ook ter plekke worden voldaan.

Why choose us?

Goed onderhouden fietsen zorgen voor een zorgeloze rit.

De juiste maat fiets zorgt ervoor dat je de fiets beter onder controle hebt.

Een goed passende helm voor de veiligheid van uw hoofd en een gevulde bidon om het hoofd koel te houden.

In deze 15 jaar weten wij inmiddels welk materiaal er goed genoeg is voor het mooie mountainbike parcours van Schoorl. Wat het hier goed doet, doet het overal goed.

Met 40 top mountainbikes kunnen wij ook de grotere groepen faciliteren. Met mountainbikes in 5 verschillende maten.is er voor ieder de juiste maat.

Handige informatie over de fiets en de omgeving waarin u gaat mountainbiken. Maar ook onder begeleiding kan er gereden worden. Meer info op het tabblad Clinics en Vroege Vogeltocht.

Wil je een Mountainbike huren?

Bel naar +31(0)6 46 246 010 of mail naar info@onyva.org