We gaan weer vroeg op pad... schrijf je in de voor de vroege vogeltocht

Prachtige ride door bos en duin.

hallo

Een view voor de early birds.

"Natuurlijk onderhoud".

Slider

Agenda

Wil je eens zo’n mooie tocht mee maken, organiseer dan een groep van min 6 personen dan gaan we lekker op pad door bos en duin over prachtige paden van het Noordhollands duinreservaat  en het fraaie MTB Parcous

Vroege vogeltocht

Deze heerlijke ochtendrides/clinic zijn er voor mountainbikers die ook van de prachtige omgeving willen genieten en nog niet bekend zijn met het mooie Noordhollandse duinreservaat. In een groep van 6 tot 12 personen in een gewoon tempo door de schitterende natuur met zijn fraaie uitzichten, onverharde paden, klimmetjes en singletracks.  De kosten voor deze rides zijn € 27- euro per persoon en als je geen eigen fiets hebt, kun je deze huren en nemen we de mountainbike graag voor je mee. dan zijn de kosten 40 euro p.p.

Vroege vogel bedrijfstocht

Deze prachtige ochtend tochten door het PWN gebied en Noordhollands duinreservaat zijn ideaal om er een bedrijfsuitje van de maken. In groepen van ongeveer 8 tot 12 personen onder begeleiding van een gids over de onverharde paden, singletracks. Meerdere groepen tegelijk is geen probleem ook de mountainbikes brengen wij mee.